Contact

  We zijn het best bereikbaar via email.

  inschrijven voor SportBSO Lent?

  Veel ouders kiezen voor structurele opvang, maar we bieden zowel structurele als flexibele opvang.

  Structurele opvang

  De meest voorkomende opvang is de structurele opvang, de opvang zorgt dat uw kind iedere week gegarandeerd plaats heeft op de BSO. U kunt zelf aanvragen op welke dag(en) u dit zou willen en welk pakket het meest geschikt is. Klik onderstaand op ‘Inschrijven’ en dien uw aanvraag in. Wanneer je dit gedaan hebt, ben je vrijblijvend ingeschreven voor de SportBSO en op de wachtlijst geplaatst.

  Door de vele aanvragen zijn de wachtlijsten, vooral op maandag, dinsdag en donderdag, zeer lang. Hierdoor kan het zijn dat de ingeschreven kids wel verwerkt worden op de wachtlijsten, maar dat er niet direct contact opgenomen wordt. Op woensdag en vrijdag zijn de wachtlijsten een stuk korter.

  Wij hopen op jullie begrip en nemen contact op, wanneer er plaats is.
  Mocht je toch direct meer informatie willen, dan is het het makkelijkst om Fabiënne te berichten via administratie@sportbsobemmel.nl

  Vakantie opvang nodig?

  Heb je geen structurele opvang nodig voor je kind, maar is het toch wel fijn om in de vakantie je kind lekker te laten sporten? Dan biedt SportBSO Lent de oplossing. Bij SportBSO Lent willen wij meedenken en staan dan ook open voor vakantie opvang. Wij bieden een flexibel contract aan, zodat er alleen van de opvang gebruik wordt gemaakt wanneer dit noodzakelijk is. Het voordeel hiervan is dat u niet aan bepaalde uren vastzit en dus zelf kunt bepalen wanneer uw kind komt.

  Er zijn maximaal 10 flexibele plaatsen beschikbaar.