Ons team

Bas Disveld | SportBSO Lent

Bas Disveld

Pedagogisch Medewerker & Eigenaar

Gedreven door mijn passie in sport, streef ik naar een plezierig en uitdagend sport- en beweegaanbod voor kinderen. Ik heb CIOS Sporten bewegingscoordinator niveau 4 afgerond en Sportkunde. In het verleden ben ik werkzaam geweest als pedagogisch medewerker bij een buitenschoolse opvang, waar ik voornamelijk bezig was met sportactiviteiten voor kinderen. Daarnaast ben ik als voetbaltrainer werkzaam geweest bij NEC en Sportclub Bemmel van diverse teams (O9 t/m O19). Ook vind ik het belangrijk om maatschappelijk betrokken te zijn. Daarom heb ik samen met twee anderen, het heldenvoetbal opgericht bij Sportclub Bemmel.

Pedagogisch Medewerkers

Noud

Hallo allemaal, ik ben Noud de Jong, 19 jaar jong en woon in Bemmel. Mijn passie is simpelweg gezegd buiten spelen. Dit doe ik vaak en graag op het voetbalveld, zolang ik maar buiten ben vind ik het goed. Ik ben er tijdens 3 jaar mbo achter gekomen dat ik veel energie haal uit het werken met kinderen. Het enthousiasmeren en motiveren tijdens sport en spel vind daarom ook echt geweldig en kan ik hele dagen doen. zelf denk ik dat sport een van de belangrijkste dingen is tijdens de ontwikkeling van een kind. sport zorgt voor sociale, cognitieve en motorische ontwikkelingen die ik graag in ieder kind wil stimuleren. Zelf heeft sport mij enorm geholpen om mijzelf te vinden en te ontwikkelen, ik ga dus elke dag met een glimlach naar de BSO omdat ik denk dat we dat hier voor veel meer kinderen kunnen doen.

Daphne Pitters | SportBSO Lent

Daphne

Mijn naam is Daphne Pitters, 23 jaar en woonachtig in Elst. Ik ben afgestudeerd aan het ROC als Gespecialiseerd pedagogisch medewerker met als keuzevak jeugd en opvoedhulp. Tijdens mijn stages op het speciaal onderwijs heb ik geleerd dat elk kind anders is. Daarom vind ik het ook erg belangrijk dat elk kind zichzelf kan ontwikkelen op zijn eigen manier en eigen tempo. Zelf vind ik het erg fijn om bezig te zijn met sport en vindt het dan ook erg leuk dat ik kinderen hierin kan en mag gaan begeleiden. Ik zie het als een leuke uitdaging om in dit jonge team te mogen werken en om de kinderen kennis te laten maken met verschillende sportactiviteiten.

Timo

Hoi ik ben Timo Deijs, 21 jaar en ik woon in Arnhem. Ik ben werkzaam op de bso in lent, hiervoor heb ik het Cios gedaan en volgde ik het profiel bos (buurt, onderwijs en sport). In mijn tijd op het Cios heb ik veel gymlessen gegeven op verschillende basisscholen, ook gaf ik pauze sport en naschoolse sportactiviteiten. Na al die verschillende stages ben ik erachter gekomen dat ik het erg leuk vindt om met kinderen te werken. Zelf houd ik ook erg van sporten, ik voetbal in het 1e elftal van Sc Valburg. Op de bso zal ik alle buitenactiviteiten gaan verzorgen voor de kinderen. Ik kijk er erg naar uit om de kinderen op verschillende gebieden wat te leren en vooral veel plezier te maken!

Fabienne

Fabienne

Hoi hoi, Mijn naam is Fabiënne Hendriks, ik ben 26 jaartjes jong en ik woon inmiddels samen in Bemmel. Ik ben opgegroeid in Mook en heb daar tussen ongeveer 4 jaar in Nijmegen gewoond. In 2015 heb ik mijn diploma gehaald op het CIOS als manager sportieve recreatie en toerisme. Vanuit daar werd één ding mij al snel duidelijk: het werken met kinderen is wat ik het liefste doe! Kinderen iets mee kunnen geven waardoor zij met een goed gevoel en een glimlach naar huis gaan, daar word ik blij van! Onlangs heb ik na 4,5 jaar afscheid genomen als leidinggevende van SportBSO Renkum, deze beslissing was een zware, maar mijn bedrijf ging voor en ik kwam tijd te kort. Maar, zo druk als ik zelf ook ben, ging ik me in de uurtjes dat ik niets te doen had toch vervelen en al snel kwam ik bij Bas terecht! Ik ga het onderste uit de kan halen om kinderen wat unieks mee te geven, maar ook mijn ervaring in de sport wil ik dolgraag met hen delen. Wanneer de kinderen een goede, fijne dag hebben gehad op de BSO, ga ik ook met een goed gevoel naar huis. Om daarvoor te zorgen is de individuele, mentale begeleiding aan kinderen belangrijk, maar ook het functioneren in groepsverband speelt daar een grote rol in voor de kids. Ik heb er onwijs veel zin in om lekker actief met de kids aan de slag te gaan en iedere dag weer een smile op hun gezicht te zien! Tot snel!

Stagiares

Robin

Mijn naam is Robin Meurs, ik ben 20 jaar oud en ik woon in Wageningen. Mijn hobby’s zijn voetballen, fitness en andere sporten. Ik loop op dinsdag middag stage bij SportBSO Lent en ik vind dit erg leuk omdat ik het leuk vind om kinderen met plezier te laten sporten en bewegen.

Marloes

Hoi, Mijn naam is Marloes Derksen, 21 jaar en ik woon in Nijmegen. Ik volg de studie Pedagogiek aan de HAN. Voor deze studie heb ik het CIOS afgerond. Tijdens het CIOS heb ik veel met kinderen moeten werken en merkte ik dat ik hier zelf ook energie van kreeg. Voor de opleiding Pedagogiek loop ik stage bij de SportBSO in Lent, dit doe ik op de donderdag. Zelf vind ik sporten erg leuk en vind het dan ook belangrijk om dit mee te geven aan kinderen.

Mick

Hoi mijn naam is Mick! Ik ben op donderdag actief bij de SportBSO in Lent. Het is altijd leuk en gezellig hier en genoeg te doen! Ik zie er naar uit om lekker met de kids te sporten en te bewegen en ze wat aan te leren!

Ruben

Mijn naam is Ruben van den Berg, 19 jaar en woonachtig in Loo. Op het moment studeer ik aan de Han in Nijmegen de opleiding Sportkunde. Voor mijn stage loop ik elke woensdag mee bij de SportBSO in Lent. Ik vind de stage leuk omdat ik merk dat elk kind anders is, en daarom vind ik het mooi om de ontwikkeling van elk kind te zien. Ik ben zelf ook erg sportief, en daarom vind ik het leuk om de kinderen te enthousiasmeren tijdens het sporten.

Eva

Hoi, ik ben Eva Bakker. 17 jaar en woon in Bemmel. Ik zit op ROC Nijmegen op school, op de afdeling Havo Vavo. Sinds mijn 6e hockey ik bij de hockeyvereniging MHC Bemmel800 en doe het nog steeds met plezier. Ook ben ik trainster bij de turnvereniging Zwieps. Hiervoor volg ik nu een officiële cursus voor trainster. Ik hoop hiermee ook veel dingen te kunnen leren om toe te passen voor bij de SportBSO.

Vrijwilligers

Jos

Ik ben Jos Disveld een geboren Lentenaar. Nadat ik in 2019 gestopt ben met mijn onderneming in het exporteren van planten kwam er wat tijd voor mij vrij. Deze tijd vul ik o.a. een beetje in door bij DVOL en bij BSO Lent vrijwilligerswerk te verrichten. Bij de BSO Lent help ik s ‘maandags kinderen van school naar de BSO te begeleiden met de fiets. Daarnaast vind ik het ook leuk om met de medewerkers, kinderen en stagiaires achteraf een praatje te maken! Ik hoop dit nog jaren vol te houden, want het geeft mij veel voldoening.

Miranda

Mijn naam is Miranda Disveld, 56 jaar en woonachtig in Lent. Naast dat ik werkzaam ben bij het St Maartenskliniek, ondersteun ik op de SportBSO logistiek waar nodig. Ik vind het super leuk om met de kinderen en praatje te maken en weg te brengen naar een omgeving waar ze lekker actief buiten zijn!

Pedagogisch coach

Lorian

Mijn naam is Lorian en ben woonachtig in Nijmegen. Op dit moment ben ik naast mijn huidige werkzaamheden gevraagd om als pedagogisch coach aan de slag te gaan bij de SportBSO. Een mooie uitdaging om een jong bedrijf te helpen ontwikkelen! Ik zal voornamelijk ingezet worden om de pedagogisch medewerkers te ondersteunen. Daarnaast ben ook maandelijks op de groep te vinden.