Ons team

Bas Disveld | SportBSO Lent

Bas Disveld

“Gedreven door mijn passie in sport, streef ik naar een plezierig en uitdagend sport- en beweegaanbod voor kinderen. In het verleden ben ik werkzaam geweest als pedagogisch medewerker bij een buitenschoolse opvang, waar ik voornamelijk bezig was met sportactiviteiten voor kinderen. Daarnaast ben ik als voetbaltrainer werkzaam geweest bij NEC en Sportclub Bemmel van diverse teams (O9 t/m O19). Ook vind ik het belangrijk om maatschappelijk betrokken te zijn. Daarom heb ik samen met twee anderen, het heldenvoetbal opgericht bij Sportclub Bemmel, waar ik nog steeds als trainer actief ben.”

Daphne Pitters | SportBSO Lent

Daphne Pitters

Pedagogisch medewerkster

“Mijn naam is Daphne Pitters, 22 jaar en woonachtig in Elst. Ik ben afgestudeerd aan het ROC als Gespecialiseerd pedagogisch medewerker met als keuzevak jeugd & opvoedhulp. Tijdens mijn stages op het speciaal onderwijs heb ik geleerd dat elk kind anders is. Daarom vind ik het ook erg belangrijk dat elk kind zichzelf kan ontwikkelen op zijn eigen manier en eigen tempo. Zelf vind ik het erg fijn om bezig te zijn met sport en vindt het dan ook erg leuk dat ik kinderen hierin kan en mag gaan begeleiden. Ik zie het als een leuke uitdaging om in dit jonge team te mogen werken en om de kinderen kennis te laten maken met verschillende sportactiviteiten.”

Noud de Jong

Pedagogisch medewerker sport

Hallo allemaal, ik ben Noud de Jong, 19 jaar jong en woon in Bemmel. Mijn passie is simpelweg gezegd buiten spelen. Dit doe ik vaak en graag op het voetbalveld, zolang ik maar buiten ben vind ik het goed. Ik ben er tijdens 3 jaar mbo achter gekomen dat ik veel energie haal uit het werken met kinderen. Het enthousiasmeren en motiveren tijdens sport en spel vind daarom ook echt geweldig en kan ik hele dagen doen. zelf denk ik dat sport een van de belangrijkste dingen is tijdens de ontwikkeling van een kind. sport zorgt voor sociale, cognitieve en motorische ontwikkelingen die ik graag in ieder kind wil stimuleren. Zelf heeft sport mij enorm geholpen om mijzelf te vinden en te ontwikkelen, ik ga dus elke dag met een glimlach naar de BSO omdat ik denk dat we dat hier voor veel meer kinderen kunnen doen.

Fabienne

Fabienne Hendriks

Leidinggevende

Hoi hoi, Mijn naam is Fabiënne Hendriks, ik ben 26 jaartjes jong en ik woon inmiddels samen in Bemmel. Ik ben opgegroeid in Mook en heb daar tussen ongeveer 4 jaar in Nijmegen gewoond. In 2015 heb ik mijn diploma gehaald op het CIOS als manager sportieve recreatie en toerisme. Vanuit daar werd één ding mij al snel duidelijk: het werken met kinderen is wat ik het liefste doe! Kinderen iets mee kunnen geven waardoor zij met een goed gevoel en een glimlach naar huis gaan, daar word ik blij van! Onlangs heb ik na 4,5 jaar afscheid genomen als leidinggevende van SportBSO Renkum, deze beslissing was een zware, maar mijn bedrijf ging voor en ik kwam tijd te kort. Maar, zo druk als ik zelf ook ben, ging ik me in de uurtjes dat ik niets te doen had toch vervelen en al snel kwam ik bij Bas terecht! Ik ga het onderste uit de kan halen om kinderen wat unieks mee te geven, maar ook mijn ervaring in de sport wil ik dolgraag met hen delen. Wanneer de kinderen een goede, fijne dag hebben gehad op de BSO, ga ik ook met een goed gevoel naar huis. Om daarvoor te zorgen is de individuele, mentale begeleiding aan kinderen belangrijk, maar ook het functioneren in groepsverband speelt daar een grote rol in voor de kids. Ik heb er onwijs veel zin in om lekker actief met de kids aan de slag te gaan en iedere dag weer een smile op hun gezicht te zien! Tot snel!

Lorian Klein Gunnewiek

Pedagogisch coach

“Mijn naam is Lorian en ben woonachtig in Nijmegen. Op dit moment ben ik naast mijn huidige werkzaamheden gevraagd om als pedagogisch coach aan de slag te gaan bij de SportBSO. Een mooie uitdaging om een jong bedrijf te helpen ontwikkelen! Ik zal voornamelijk ingezet worden om de pedagogisch medewerkers te ondersteunen. Daarnaast ben ook maandelijks op de groep te vinden.”