Ons team

Bas Disveld | SportBSO Lent

Bas Disveld

“Gedreven door mijn passie in sport, streef ik naar een plezierig en uitdagend sport- en beweegaanbod voor kinderen. In het verleden ben ik werkzaam geweest als pedagogisch medewerker bij een buitenschoolse opvang, waar ik voornamelijk bezig was met sportactiviteiten voor kinderen. Daarnaast train ik momenteel de JO17-2 van NEC Nijmegen. Daarvoor ben ik werkzaam geweest bij Sportclub Bemmel als voetbaltrainer van diverse teams (O9 t/m O19). Ook vind ik het belangrijk om maatschappelijk betrokken te zijn. Daarom heb ik vier jaar geleden, samen met twee anderen, het heldenvoetbal opgericht bij Sportclub Lent, waar ik nog steeds als trainer actief ben.”

Sander den Boer

Assistent leidinggevende

“Mijn naam is Sander den Boer, 25 jaar en woonachtig in Nijmegen. Ik ben afgestudeerd aan de HAN voor docent Lichamelijke Opvoeding (ALO), waar ik ook de minor voedings-en beweegcoach heb afgerond. Verder heb ik ervaring op het gebied van bewegingsagogiek. Het enthousiasme van basisschool kinderen voor sport spreekt mij als sportdocent enorm aan. Het begeleiden bij sport- en spelactiviteiten, het werken aan de sociale interactie/omgang en het ondersteunen bij hun (motorische) ontwikkeling geeft mij veel voldoening. Omdat ieder kind anders in elkaar zit, wil ik alle kinderen op hun eigen niveau begeleiden. Mijn drijfveer is om kinderen in beweging te krijgen in de breedste zin van het woord. Sport is daarvoor een prachtig middel.
Ik heb enorm veel zin om aan de slag te gaan bij de SportBSO in Lent. Samen met mijn collega’s gaan wij een mooi sportaanbod creëren om kinderen kennis te laten maken met diverse sporten, te helpen ontwikkelen, en boven alles moeten zij plezier ervaren!”

Mendy Schäperclaus | SportBSO Lent

Mendy Schäperclaus

Pedagogisch medewerkster

“Mijn naam is Medy Schäperclaus, woonachtig in het mooie Elst. Ik ben 23 jaar en net begonnen met de leraren opleiding aan de HAN Nijmegen. Zelf ben ik erg sportief en heb ik een lange tijd gevoetbald bij SV. Spero, maar ook met andere sporten kun je mij blij maken. Kinderen laten zien dat er ontzettend veel verschillende sporten bestaan en sporten goed is voor verschillende dingen, is een mooie en leuke uitdaging. Het grootste doel is dat kinderen plezier maken. Het is belangrijk dat een kind zichzelf kan zijn, op welke manier dan ook. Daar wil ik dan ook mijn zorg voor dragen. Het is geweldig om een bijdrage te mogen leveren aan de ontwikkeling van kinderen. Sport is hier een mooi middel voor. Ik heb enorm veel zin om aan de slag te gaan bij SportBso Lent! Met mijn collega’s gaan wij samen een mooi nieuw jaar creëren die vol zitten met diverse clinics en uitdagingen. Hopelijk zien wij elkaar snel op de SportBSO in Lent!”

Larissa Wattilete | SportBSO Lent

Larissa Wattilete

Pedagogisch ondersteuner

“Mijn naam is Larissa Watilete, 25 jaar en woonachtig in Nijmegen. Ik ben werkzaam als buurtsportcoach in de gemeente Rhenen en ben opgeleid als docent LO. Daarnaast heb ik mijn trainer coach 3 diploma behaald (TC3/UEFA C). Ik heb veel ervaring in het begeleiden van kinderen op sportgebied en vind het dan ook leuk om bij de SportBSO werkzaam te zijn. Mij zal je voornamelijk in de vakanties zien en daarnaast fungeer ik als achterwacht voor de pedagogisch medewerkers.”

Jacqueline Rensen | SportBSO Lent

Jacqueline Rensen

Vrijwilliger

“Mijn naam is Jacqueline Rensen. Ik heb zelf kleinkinderen en weet dus hoe leuk het is om met kinderen te werken. Ik ben voornamelijk verantwoordelijk voor het vervoer van school naar de BSO toe. Het initiatief van een SportBSO maakte mij direct enthousiast, kinderen moeten lekker in de buitenlucht actief bezig zijn.”

Dennis Knuiman

Stagiair

“Ik ben Dennis Knuiman en ben 20 jaar. Ik kom uit Driel en dat is tevens de plek waar ik woon. Op dit moment doe ik de opleiding Sportkunde op de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Als vooropleiding heb ik het CIOS in Arnhem afgerond. Ik heb gekozen voor de SportBSO, omdat de BSO uniek is vanwege de focus op sport, spel en een gezonde leefstijl. Ik ben als voetballer actief en heb ook al veel training gegeven aan kinderen. Zo was ik bijvoorbeeld jeugdtrainer van Vitesse Arnhem.”

Lorian Klein Gunnewiek

Pedagogisch coach

“Mijn naam is Lorian en ben woonachtig in Nijmegen. Op dit moment ben ik naast mijn huidige werkzaamheden gevraagd om als pedagogisch coach aan de slag te gaan bij de SportBSO. Een mooie uitdaging om een jong bedrijf te helpen ontwikkelen! Ik zal voornamelijk ingezet worden om de pedagogisch medewerkers te ondersteunen. Daarnaast ben ook maandelijks op de groep te vinden.”

Aniek Crum | SportBSO Lent

Aniek Crum

Stagiaire

“Mijn naam is Aniek Crum ik ben 17 jaar en woon in Bemmel. Aan de hoge school van Arnhem en Nijmegen volg ik de opleiding pedagogiek. Dit is mijn eerste jaar aan de HAN en ik help hier mee als stagiair. Ik zit zelf op hockey en heb ook verschillende teams training gegeven. Daarom vind ik het super leuk om mee te lopen op de sport bso. We beoefenen hier verschillende sporten en we zijn vaak buiten. Dat maakt het lekker actief!”